Polędwiczki Wieprzowe Z Grilla

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wieprzowej z grilla. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 31g białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, polędwiczki wieprzowe, natychmiastowe espresso w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć natychmiastowy proszek espresso, możesz podążać za tym daniem głównym z Espresso Granita jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Chili-Polędwiczka Wieprzowa, Kakao-Chile-Polędwica Wieprzowa Z Grilla, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Barbecue kawowo-melasowym.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki w małej misce i wymieszać, aby połączyć; odstawić.Dla polędwic: przyciąć wieprzowinę z dowolnej srebrnej skóry i osuszyć ręcznikami papierowymi. Używając rąk, pocierać polędwiczki całym oleju, posypać je z całej mieszanki przypraw, i pocierać aż równomiernie pokryte. Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut lub przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Rozgrzać grill gazowy lub węglowy do medium (około 177° do 450 ° F). Jeśli polędwiczki zostały schłodzone, pozostaw je w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut przed grillowaniem.
Polędwiczki ułożyć na grillu. Przykryć grill i gotować, obracając co 5 minut, aż polędwiczki są rumiane na całym i natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 145 ° F do 150 ° F, około 20 do 30 minut.
Przenieś polędwiczki na deskę do krojenia i pozostaw na 5 do 10 minut.
Pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala i podawać.