Polędwiczki wieprzowe z Daktylem i przyprawą z kolendry

Polędwiczki wieprzowe z Daktylem i przyprawą z kolendry
Polędwiczki wieprzowe z Daktylem i kolendrą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wieprzową, sok pomarańczowy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać daty medjool, możesz śledzić to danie główne z Drobiazg jogurtowy z granatem, gruszką i daktylami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z Daktylem i przyprawą z kolendry, Polędwiczki wieprzowe z smakiem Mango, oraz Polędwiczki wieprzowe z wiśniowym smakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem igotować, obracając, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, 6-8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przenieś patelnię do piekarnika i ugotuj wieprzowinę do natychmiastowego odczytu termometru w najgrubszej części rejestruje 140 ° F,10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
4
Przełożyć wieprzowinę na tarkę do krojenia i odstawić na co najmniej 5 minut przed krojeniem; odstawić kapiące Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wrzucić daktyle, sok pomarańczowy, zastrzeżone pandrippings, 3 łyżki posiekanej kolendry, andremaining 2 łyżki oleju w małej misce; doprawić solą i pieprzem. Łyżka rozkoszować overpork i top z liści kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
RozkoszRozkosz
DaktyleDaktyle
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Czy z wyprzedzeniem: Rozkosz (bez kapieli z patelni) można wykonać 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać kapiące Patelnie tuż przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
W porcji: 360 kalorii, 14 g tłuszczu, 2 g błonnika
9
Bon Appétit

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Finca La Malena Malbec. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Finca La Malena Malbec
Finca La Malena Malbec
100% Malbec ze wschodniej Mendozy. Gleby wapienne i gliniaste, chłodne zimy i ciepłe lata zapewniają doskonałą koncentrację owoców i gładkie garbniki. Ciemny Rubin w Kolorze odbijającym światło w szeregu pomarańczowych / fioletowych odcieni. Przyjemny nos wypełniony nutami czerwonych leśnych owoców i ziół. Młode okrągłe taniny nadają mu jedwabistą zmysłową konsystencję, która prowadzi do bogatego odczucia w ustach. Przepyszne warstwy czerwonych jagód, śliwek, wanilii i przypraw otwierają się, gdy się rozgrzewa, zapewniając bogaty charakter odmianowy. Delikatne wykończenie, które wypełnia lukę między napojami i dobrze utrzymuje się po ostatnim łyku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn