Polędwiczki wieprzowe z Cydr Jus i purée z rutabagi

Polędwiczki wieprzowe z Cydr Jus i purée z rutabagi to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 388 kalorii, 25g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka puree z rutabagi, ocet jabłkowy, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać cały anyż Gwiaździsty, można śledzić to danie główne z Mini Star-Bułeczki Anyżowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe natarte przyprawami z korzeniem selera-przecier jabłkowy i sos jabłkowy, Brzuszek wieprzowy duszony na cydrze z puree z kalafiora, oraz Pieczony brzuch wieprzowy z puree jabłkowym i octem jabłkowym Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 9 składników wymieszać w ciężkim rondlu. Gotować, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 1 1/2 szklanki, o 20 protokół. Odcedź, naciskając na ciała stałe, aby wydobyć płyn. Wyrzucić ciała stałe. Powrót płynu do rondla i gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 3 protokół.
Ubij masło kilka kawałków na raz. Doprawić solą i pieprzem.
W międzyczasie przygotuj grilla (średnio-wysokie ciepło).
Wieprzowinę posmarować oliwą z oliwek.
Obficie posypać solą i pieprzem. Grill do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do środka rejestrów wieprzowiny 63°, obracając się często, około 20 minut.
Niech wieprzowina odpoczynek 5 minut (temperatura wzrośnie do 150 ° F). Cienko pokroić wieprzowinę w poprzek.
Plastry wieprzowiny podzielić na 6 talerzy. Łyżka Rutabaga
Polać sosem wieprzowym i podawać.
* Brązowe rozgwieżdżone nasiona dostępne na rynkach azjatyckich i w sklepach z żywnością specjalistyczną oraz w sekcji przypraw w niektórych supermarketach.