Polędwiczki Wieprzowe Z Chrzanem

Polędwica wieprzowa z chrzanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 676 kalorii, 59G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka polędwiczek wieprzowych, nasiona kminku, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z chrzanem-pieczone młode ziemniaki, Polędwica wołowa z chrzanem, oraz Polędwica wołowa z chrzanem i musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kiełki pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala; wrzucić na blachę do pieczenia z kolejnymi 4 składnikami (przez pieprz). Pieczemy w górnej trzeciej części piekarnika, mieszając od czasu do czasu przez 25 minut lub aż będzie chrupiąca i miękka; odstawić.
Zmniejsz temperaturę pieca do 40
Ukłuj słodkie ziemniaki widelcem i zawiń w folię. Piec w środku piekarnika przez 1 godzinę 15 minut lub do miękkości.
Ostudzić; obrać. Mash aż prawie gładkie; przykryć i utrzymać ciepło.
W międzyczasie, umieścić polędwiczki na lekko naoliwionej blachy do pieczenia; rozprowadzić po 2 łyżki majonezu. Wrzucić panko, szalotki, i chrzan w misce; pat na szczyty i boki wieprzowiny. Piecz w dolnej trzeciej części piekarnika przez 45 minut, a ziemniaki piec.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia. Przykryć folią; odstawić na 10 minut. W międzyczasie rozgrzej brukselkę na patelni przez 5 minut lub aż będzie gorąca.
Przełożyć do miski; wymieszać z sokiem z limonki.
Pokrój 1 polędwicę i jedną czwartą drugiej na plastry. Połowę kiełków i tłuczone słodkie ziemniaki równomiernie podzielić na 4 talerze; podawać z pokrojoną wieprzowiną.