Polędwiczki wieprzowe z cebulą balsamiczną-Fig Relish

Polędwica wieprzowa z balsamicznym smakiem cebuli i figi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 230 kalorii, 25g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz ocet balsamiczny, polędwicę wieprzową, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Jak zrobić figową polędwicę wieprzową na wiele posiłków, Cebula balsamiczna i czosnek Relish, oraz Udka Z Kurczaka Ze Słodką Cebulką Balsamiczny Smak.
Instrukcje
Posypać wieprzowinę równomiernie solą i pieprzem; zalać sprayem do gotowania.
Podgrzać średniej wielkości patelnię żeliwną lub inną patelnię żaroodporną na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę; gotować 4 protokół lub aż rumiane ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu.
Podczas gdy wieprzowina Brązy, grubo posiekać figi.
Połącz ocet, 2 łyżki wody i sos sojowy w małej misce. Gdy wieprzowina jest rumiana, zdejmij patelnię z ognia.
Dodaj figi, cebulę i mieszaninę octu do patelni, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki.
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy). Mieszamy cebulę; patelnię przykrywamy luźno folią.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.