Polędwiczki wieprzowe z awokado-Salsa brzoskwiniowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Polędwica wieprzowa z awokado-Salsa brzoskwiniowa może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, ząbki czosnku, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Podobne przepisy to Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole, Karaiby-polędwiczki wieprzowe z salsą brzoskwiniową, oraz Polędwiczki wieprzowe z salsą z awokado Nektarynką.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużym płytkim naczyniu lub wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj wieprzowinę. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 6 do 8 godzin.
Usuń wieprzowinę z marynaty, odrzucając marynatę.
Wymieszać miód i brązowy cukier.
Wieprzowinę umyć mieszanką miodową; posypać sezamem.
Umieścić na lekko nasmarowanym stojaku w patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 400 przez 25 do 30 minut lub aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą porcję osiągnie 16
Pokroić w plastry; podawać z salsą awokado-brzoskwiniową.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Finca La Malena Malbec z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Finca La Malena Malbec]()
Finca La Malena Malbec
100% Malbec ze wschodniej Mendozy. Gleby wapienne i gliniaste, chłodne zimy i ciepłe lata zapewniają doskonałą koncentrację owoców i gładkie garbniki. Ciemny Rubin w Kolorze odbijającym światło w szeregu pomarańczowych / fioletowych odcieni. Przyjemny nos wypełniony nutami czerwonych leśnych owoców i ziół. Młode okrągłe taniny nadają mu jedwabistą zmysłową konsystencję, która prowadzi do bogatego odczucia w ustach. Przepyszne warstwy czerwonych jagód, śliwek, wanilii i przypraw otwierają się, gdy się rozgrzewa, zapewniając bogaty charakter odmianowy. Delikatne wykończenie, które wypełnia lukę między napojami i dobrze utrzymuje się po ostatnim łyku.