Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione
Glazurowana Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 253 kalorie, 36g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś płatki pietruszki, polędwicę wieprzową, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione Figami, Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione, oraz Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć pierwsze osiem składników. Potrzyj wieprzowinę.
Umieść w dużej plastikowej torebce. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce na noc.
Połącz składniki glazury.
Umieść polędwicę na stojaku w wyłożonej folią płytkiej patelni do pieczenia.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub aż termometr mięsa czyta 160°, fastrygując od czasu do czasu polewą.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Sur de los Andes Malbec. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Sur de los Andes Malbec]()
Sur de los Andes Malbec
Soczysty Malbec o żywej kwasowości z nutami malin, jeżyn i śliwek utkanych z miękkimi taninami i pikantnym wykończeniem. Wszystkie winogrona są podwójnie sortowane po przybyciu do winnicy. Wszystkie fermentacje odbywają się naturalnie z rodzimymi drożdżami. Fermentacja trwa 20 dni z 2 dniami zimnej maceracji, w temperaturach między 24-27 stopni Celsjusza, aby osiągnąć największą złożoność. Następnie wino przechodzi 100% fermentację Malolaktyczną i jest starzone w starszych dębowych beczkach.