Glazurowana Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Mieszanka skórki pomarańczowej, ocet winny, patelnia Kapiąca i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć likieru pomarańczowego można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomarańczowo-truflowe Grand Marnier jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione, Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione, oraz Polędwiczki Wieprzowe Szkliwione dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Polędwica:Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. sól i pieprz po obu stronach polędwiczki wieprzowej z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Wieprzowe
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać ser, 1/2 szklanki suszonej żurawiny, zioła i czosnek.Wypełnij polędwicę i zawiń.Zabezpieczyć sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
3
Umieść w szwie patelni do pieczenia w dół. Piecz, aż temperatura wewnętrzna odczyta 160 stopni F (45-60 minut w zależności od wielkości polędwicy).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
4
Wyjąć z piekarnika; umieścić polędwicę na talerzu, aby odpocząć. W międzyczasie zrobić glazury.Glazura:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wlać cały sok z patelni i do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Umieścić na płycie kuchennej na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.Gotować przez około 2 protokół lub do lekko zmniejszone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
7
Dodać wszystkie składniki glazury z wyjątkiem masła. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Zdjąć z ognia, dodać masło, mieszać aż się rozpuści i sos będzie błyszczący.
Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.