Polędwiczki wieprzowe polędwiczki polędwiczki z żurawiną Tabbouleh z groszkiem Sauté

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej z pomarańczową szkliwioną polędwicą z żurawiną Tabbouleh z groszkiem Snap Sauté. Ten przepis służy 4. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 386 kalorii, 29g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Mieszanka pięciu przypraw w proszku, żurawiny, octu ryżowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica Wieprzowa Polędwica Pomarańczowo-Żurawinowa, Pomarańcza Żurawina Polędwiczka Wieprzowa Glazurowana, oraz Polędwica Wieprzowa Szkliwiona Pomarańczowo-Żurawinowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodać wieprzowinę; gotować 6 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Umyć wieprzowinę połową mieszanki Marmolady.
Umieścić patelnię w piekarniku; piec w temperaturze 350 przez 18 minut lub aż termometr zarejestruje 145, obracając i fastrygując pozostałą marmoladą po 10 minutach.
Umieścić wieprzowinę na desce do krojenia; SOS rezerwowy na patelni.
Niech wieprzowina reszta 5 minut; pokroić w 12 plastrów.
Podczas gdy wieprzowina gotuje, bulion i kolejne 3 składniki (przez sól) zagotować w rondlu; wymieszać z bulgurem.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 15 minut. Puch z widelcem. Wymieszać z zieloną cebulą.
Na każdym z 4 talerzy umieść 3 plastry wieprzowiny; każdą porcję polać 2 łyżkami sosu.
Podawać z 3/4 szklanki mieszanki bulgur.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
![Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec]()
Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec
Genialny głęboki kolor granatu. Złożone, ciemno owocowe i ziemiste na nosie, z soczystym podniebieniem dojrzałych czerwonych owoców pestkowych i dżemami akcentowanymi pikantnymi, tostowymi nutami. Hojnie aromatyczne, gęste i niefiltrowane, SWINTO osiąga wyjątkową równowagę podpisu Malbec solidny charakter i jedwabistą elegancję. To wino jest wykonane ze 114-letnich winorośli Malbec.