Polędwiczki wieprzowe podsmażone z sosem Szalotkowo-estragonowym
Polędwiczki wieprzowe podsmażone z sosem Szalotkowo-estragonowym wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 1,32 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soku jabłkowego, pieprzu, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z kremowym sosem Szalotkowo-musztardowym, Polędwiczki wieprzowe z skórką z orzechów laskowych i sosem z czerwonego wina, oraz Polędwiczki wieprzowe z kompot Rabarbarowo-Szalotkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić wieprzowinę w poprzek na kawałki 1-calowe; spłaszczyć każdy kawałek do grubości 1/2 cala za pomocą opuszków palców.
Mąkę, sól i pieprz połączyć w dużej plastikowej torbie zip-top; dodać wieprzowinę do torby. Uszczelnij i wstrząśnij, aby pokryć.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj szalotki na patelni; gotować 2 protokół lub aż lekko rumiane. Wymieszać w winie, sok, musztarda, i estragon, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 2 minuty.