Polędwiczki wieprzowe podsmażone z sosem Szalotkowo-estragonowym

Polędwiczki wieprzowe podsmażone z sosem Szalotkowo-estragonowym
Polędwiczki wieprzowe podsmażone z sosem Szalotkowo-estragonowym wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 1,32 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soku jabłkowego, pieprzu, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z kremowym sosem Szalotkowo-musztardowym, Polędwiczki wieprzowe z skórką z orzechów laskowych i sosem z czerwonego wina, oraz Polędwiczki wieprzowe z kompot Rabarbarowo-Szalotkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić wieprzowinę w poprzek na kawałki 1-calowe; spłaszczyć każdy kawałek do grubości 1/2 cala za pomocą opuszków palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
2
Mąkę, sól i pieprz połączyć w dużej plastikowej torbie zip-top; dodać wieprzowinę do torby. Uszczelnij i wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać wieprzowinę; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj szalotki na patelni; gotować 2 protokół lub aż lekko rumiane. Wymieszać w winie, sok, musztarda, i estragon, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia12
Magazyn