Polędwiczki wieprzowe pieprzone z salsą pomidorowo-miętową

Przepis Peppered polędwiczki wieprzowe z pomidorowo-miętowej salsy może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 24g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.49 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pomidory, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Grillowaną Na Ciepło Salsą Pomidorową, Polędwiczki wieprzowe z grillowaną na ciepło salsą pomidorową, oraz Polędwiczki wieprzowe ze Zwęglonym pomidorem i salsą Jalapeno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść polędwiczki w średniej misce.
Dodaj ocet balsamiczny, 1 łyżkę oliwy z oliwek, 1 łyżeczkę soli i łyżeczkę pieprzu.
Połącz te składniki, aby dobrze pokryć wieprzowinę; przykryć i odstawić.
Połącz pomidory, cebulę, czosnek i miętę w średniej misce.
Wymieszać ocet z czerwonego wina i pozostałą oliwę z oliwek, sól i pieprz.
Wlać mieszaninę pomidorów i dobrze wrzucić; przykryć i odstawić.
Umieść dużą patelnię nonstick lub patelnię grillową pokrytą natryskiem do gotowania na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać polędwiczki i gotować około 3 protokół z każdej strony. Obrócić ogień na średni i gotować 6 do 8 minut więcej na stronę, brązowieje każdy równomiernie.
Wyjąć z patelni na talerz i odstawić na 5 minut. Polędwiczki pokroić na 8 kawałków i podawać z około 1/3 szklanki salsy pomidorowo-miętowej.
Podawać z plasterkami awokado i tortillami, które zostały rozgrzane w piekarniku lub na płycie kuchennej.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Alma De Los Andes Reserva Malbec. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Alma de Los Andes Reserva Malbec]()
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Wyselekcjonowane winogrona z Agrelo i Uco Valley są poddawane długiej maceracji i 12-miesięcznej obróbce dębu, aby uzyskać ten pyszny, intensywnie owocowy Malbec z nutami borówki i boysenberry z nutą mineralności.