Polędwiczki wieprzowe pieczone na patelni z musztardą Spaetzle i salsą z kolendry jabłkowej

Polędwiczki wieprzowe pieczone na patelni z musztardą Spaetzle i salsą z kolendry jabłkowej mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1229 kalorii, 135g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na 6,13 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, kolendra, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Musztarda Jabłkowa Polędwica Wieprzowa Glazurowana, Wieprzowina musztardowa ze Spaetzle, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z musztardą, rozmarynem i marynatą jabłkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu.
W dużej misce wymieszać mąkę, musztardę, suchą musztardę, parmezan i sól. Następnie dodaj jajka i mleko i wymieszaj za pomocą metalowej lub drewnianej łyżki. Konsystencja powinna być grube ciasto, trochę grubsze niż ciasto naleśnikowe. Gdy woda dojdzie do wrzenia umieść durszlak na garnku i wlej ciasto. Używając gumowej szpatułki, przepuść ciasto przez otwory durszlaka, aby spadło w małych kroplach do wody. Gotuj przez chwilę. Kiedy spaetzle unoszą się na powierzchnię, są gotowane. Odcedzić i natychmiast spłukać zimną wodą w celu ostygnięcia i zatrzymania procesu gotowania.
Ułożyć spaetzle na blasze do wyschnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Rozgrzać dużą, odporną na piekarnik patelnię saute na dużym ogniu.
Dodać olej rzepakowy, a gdy zacznie palić dodać wieprzowinę. Obficie doprawić wieprzowinę solą i pieprzem do smaku. Przesmaż wieprzowinę ze wszystkich stron, aby uzyskać naprawdę dobry głęboki brązowy kolor na całej wieprzowiny.
Przenieść patelnię do piekarnika, aby zakończyć gotowanie. Pieczeń, aż do natychmiastowego odczytu termometr włożony do środka rejestry wieprzowiny 138 stopni F, o 10 do 15 minut dla średnich-dobrze.
Wyjmij wieprzowinę z piekarnika na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut przed krojeniem.
Salsa: podczas gotowania wieprzowiny, zrobić salsę. W dużej misce, dodać jabłka, ocet i sok z cytryny i wrzucić do herbu i aby zapobiec ich z kolei brązowy.
Dodać jalapeno, olej, przyprawy i sól i dokładnie wymieszać. Wymieszać kolendrę, przykryć i przechowywać w lodówce. Utrzyma się do 1 dnia.
W dużej patelni saute rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek na dużym ogniu. Gdy olej zacznie palić, dodaj spaetzle i włącz ciepło do średnio-wysokiego.
Niech spaetzle siedzieć na minutę, aby uzyskać brązowy, a następnie wymieszać i brązowy przez kolejną minutę. Szukasz ładnych, chrupiących, złocisto-brązowych kawałków makaronu. (Nie powinny się trzymać, jeśli je naprawiłeś. Jeśli się przykleją, oznacza to, że ciasto było zbyt luźne od początku. Jeśli ciasto było zbyt luźne po prostu dodać trochę więcej mąki następnym razem.)
Łyżką szczelinową wyjąć spaetzle z oleju i na talerz. Top z plasterkami schabu i hojny pomoc salsy prawo na górze.