Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Zieloną Oliwką

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Polędwiczki wieprzowe Nadziewane zielonymi oliwkami mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 35g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwki, tymianek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z Tapenadą oliwkowo-musztardową, Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane, oraz Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°
Polędwiczki układamy równolegle do siebie, cienką końcówką obok grubej końcówki drugiej (tak, że kończy się to pieczeniem, które jest nawet grube od końca do końca).
Polędwiczki posypać tymiankiem, solą i pieprzem.
Rozgrzej ciężką patelnię odporną na piekarnik na średnim ogniu i dodaj oliwę z oliwek.
Umieść polędwiczki na patelni i brązowy ze wszystkich stron na około 3 do 5 protokół.
Patelnię wkładamy do piekarnika i pieczemy. Po 15 minutach zacznij sprawdzać temperaturę wewnętrzną za pomocą termometru natychmiastowego odczytu, sprawdzając co pięć minut, aż wieprzowina zarejestruje się w zakresie 140 ° do 145 ° F. po zakończeniu Usuń polędwiczki z patelni na talerz, przykryj luźno folią i odstaw na 10 minut, aby odpocząć.
Zdjąć sznurek z pieczeni, pokroić polędwiczki w plasterki o grubości 1 cala i podawać.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Reginato Malbec rosé z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Reginato Malbec Rose]()
Reginato Malbec Rose
Malbec wydaje się mało prawdopodobnym bohaterem dla winogron musujących, ale jeśli chcesz, aby Twoje różowe wino pokazało Prawdziwy kolor i charakter, Malbec jest twoim człowiekiem. Chrupiące i wytrawne z pięknymi truskawkowymi, rabarbarowymi smakami i aromatami. Wystarczy odrobina struktury taniny, przyprawy kwiatowej i niesamowite eleganckie wykończenie dopełnia usta. Mówi o bogatych winogronach Malbec, ale nigdy nie traci swojej lekkiej, orzeźwiającej natury. To daje dobry powód do picia wina musującego do dania głównego!