Polędwiczki Wieprzowe Morelowe
Polędwiczki wieprzowe morelowe to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 488 kalorii, 32G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Mieszanka polędwicy wieprzowej, sól i pieprz, sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Polędwiczki Z Morelami, Polędwica Wieprzowa Z Polędwicą Morelową, oraz Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Morelami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozłóż masło na polędwicy wieprzowej. Doprawić solą, pieprzem i tymiankiem.
Połącz czosnek w proszku, konfitury morelowe, miód i sherry w osobnej misce.
Wieprzowinę pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 30-40 minut.
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika i posmarować sosem morelowym. Włóż wieprzowinę do piekarnika. Kontynuuj pieczenie, fastrygowanie od czasu do czasu z pozostałym sosem, aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku, około 15 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 145 Stopni F (63 Stopni C).