Polędwiczki wieprzowe miodowo-czosnkowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 34g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sól, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Polędwiczki Z Miodem, Zioła, czosnek i polędwiczki wieprzowe Dijon, oraz Pikantne Grillowane Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać razem 1/2 szklanki musztardy, 1/2 szklanki miodu, 2 łyżki soku z cytryny, czosnek, sól, i 2 łyżeczki pieprzu w dużym płytkim naczyniu lub ciężkich zip-top plastikowej torbie; dodać wieprzowinę, obracając płaszcz. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Umieścić wieprzowinę na lekko nasmarowanym stelażu w wyłożonej folią aluminiową patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Broil 6 cali od ciepła 5 minut; zmniejszyć temperaturę piekarnika do 425 i piec 15 minut. Przykryć luźno folią i piec jeszcze 15 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 16
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.