Polędwiczki Wieprzowe Miodowo-Czosnkowe
Polędwiczki wieprzowe miodowo-czosnkowe to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 34g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, sól, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Polędwiczki Z Miodem, Zioła, czosnek i polędwiczki wieprzowe Dijon, oraz Pikantne Grillowane Polędwiczki Wieprzowe Z Sosem Czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 1/2 szklanki musztardy, 1/2 szklanki miodu, 2 łyżki soku z cytryny, czosnek, sól, i 2 łyżeczki pieprzu w dużym płytkim naczyniu lub ciężkich zip-top plastikowej torbie; dodać wieprzowinę, obracając płaszcz. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 3 godziny.
Umieścić wieprzowinę na lekko nasmarowanym stelażu w wyłożonej folią aluminiową patelni do pieczenia.
Broil 6 cali od ciepła 5 minut; zmniejszyć temperaturę piekarnika do 425 i piec 15 minut. Przykryć luźno folią i piec jeszcze 15 minut lub do momentu włożenia termometru do mięsa w najgrubszą porcję 16
Wymieszaj pozostałą 1/2 szklanki musztardy, pozostałą 1/4 szklanki miodu, pozostałą 1 łyżkę soku z cytryny, pozostałą 1/2 łyżeczki pieprzu i majonezu.
Podawać mieszaninę z wieprzowiną.