Polędwiczki wieprzowe faszerowane szpinakiem, Pesto i fetą z sosem pomidorowym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać szpinak, Pesto, i Feta Nadziewane polędwiczki wieprzowe z sosem pomidorowym Chunky spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 202 kalorie, 27g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, ser feta, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Z Pesto Z Limonki Kolendrowej, Szpinak, suszone pomidory i omlety Fetanowe z Pesto, oraz Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Kolendrą Z Letnim Sukkotem.
Instrukcje
Wieprzowinę kroimy wzdłuż, kroimy na drugą stronę, ale nie na drugą stronę. Otwórz połówki, układając wieprzowinę płasko.
Umieść połówki wieprzowiny między 2 arkusze folii o dużej wytrzymałości; Funt do równej grubości za pomocą młotka mięsnego lub małej ciężkiej patelni.
Rozprowadzić pesto równomiernie na całej długości polędwicy; na wierzchu szpinak i feta. Blisko polędwicy; zabezpieczyć w odstępach drewnianymi kilofami (około 12).
Umieść wieprzowinę na patelni o wymiarach 13 x 9 cali pokrytej sprayem do gotowania. Wieprzowinę zalać sprayem do gotowania; posypać równomiernie pieprzem.
Wlać pomidory wokół wieprzowiny na patelni.
Piec w temperaturze 500 przez 22 minuty lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Odstawić 5 minut. Wyrzucić drewniane kilofy; pokroić wieprzowinę na 8 plastrów.
Podajemy pieczone pomidory na wieprzowinie.