Polędwiczki wieprzowe faszerowane jabłkami i suszonymi owocami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj polędwicy wieprzowej nadziewanej jabłkami i suszonymi owocami. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka kurczaka bulion, granny smith jabłko obrane, pełne Wino, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Spróbuj Pieczone Jabłka Nadziewane Suszonymi Owocami I Orzechami Pekan, Polędwiczki wieprzowe pieczone ze świeżymi i suszonymi owocami, oraz Polędwiczki Wieprzowe Nadziewane Owocami W Sosie Pomarańczowo-Musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj suszone owoce z winem. Roztopić masło na dużej patelni żaroodpornej.
Dodać jabłko i gotować na umiarkowanym ogniu przez 3 protokół.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 7 protokół.
Dodaj wodę, gdy patelnia wyschnie.
Suszone owoce odcedzić, zastrzegając wino. Wymieszać suszone owoce do jabłka i cebuli na patelni i doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć na talerz do ostygnięcia. Grubo posiekać 1/2 szklanki mieszanki owoców i zarezerwować go do przygotowania sosu. Wytrzyj patelnię.
Włóż ostrzenie stali lub uchwyt drewnianej łyżki do grubego końca polędwicy. Ostrożnie przepchnij stal przez polędwicę i zwiń mięso, aby lekko poszerzyć otwór. Polędwicę nadziewamy mieszanką owocową i zamykamy końcówki wykałaczkami.
Rozgrzać olej na patelni. Przyprawić mięso solą i pieprzem i brązowo go na patelni na dużym ogniu, obracając, przez około 6 protokół.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz mięso przez 10 minut.
Przenieś mięso na deskę do krojenia i pozostaw na 5 minut.
Dodaj zarezerwowane wino na patelni i gotować na dużym ogniu, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, aż syropowaty, o 2 protokół.
Dodać bulion i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 5 protokół. Wymieszać w zarezerwowanej 1/2 szklanki mieszanki owoców i doprawić solą i pieprzem. Pokrój polędwicę w poprzek o grubości 1/2 cala i podawaj z sosem.
Uwagi: jedna porcja-kalorie 244 kcal, Tłuszcz całkowity 4 gm, tłuszcz nasycony 5 gm, białko 25 gm, węglowodany 19 gm
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 109 dolarów za butelkę.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Nieprzezroczysty fioletowy kolor powłoki szklanej, ma intrygujący nos Tasty oak, mineral, lukrecja, lawenda, egzotyczne przyprawy i różne czarne owoce. Gęsty, bogaty i zmysłowy na podniebieniu, jest to pełne piękno. Parowanie: dobrze pasuje do grillowanych lub pieczonych mięs, takich jak wołowina lub jagnięcina, przepiórki nadziewane kiełbasą lub inne wspaniałe połączenie mięsa, które możesz wymarzyć.