Polędwiczki wieprzowe faszerowane figą i serem pleśniowym
Polędwiczki wieprzowe Nadziewane fig i serem pleśniowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 244 kalorie, 28g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, pieprzu, figi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ser Pleśniowy, Daktyl + Pekan Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe, Jak zrobić figową polędwicę wieprzową na wiele posiłków, oraz Ser Pleśniowy I Pieczarkowy Nadziewane Polędwiczki Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę pokroić na pół wzdłuż, przecinając, ale nie przez drugą stronę. Otwórz połówki, układając wieprzowinę płasko.
Umieść wieprzowinę między 2 arkuszami folii o dużej wytrzymałości; Funt do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni.
Posypać figi i ser pleśniowy na wieprzowinie, pozostawiając 1/2-calowy margines wokół zewnętrznych krawędzi.
Zwinąć wieprzowinę, galaretkę, zaczynając od długiego boku. Zabezpieczyć w odstępach 2-calowych sznurkiem.
Posypać wieprzowinę solą i pieprzem,a następnie ułożyć na wyłożonej folią galaretką patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut.
Posmaruj wieprzowinę galaretką.
Piec dodatkowe 5 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Odstawić na 10 minut. Wyrzucić sznurek; pokroić wieprzowinę na 12 plastrów (1 cal grubości).