Need a dairy free main course? Nadziewane polędwiczki wieprzowe może być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 788 kalorii, 54g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz galaretkę jabłkową, tartą jabłkę, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe faszerowane 2 w 1, Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane, oraz Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Szpinakiem.
Instrukcje
1
W małym rondlu połącz pierwsze pięć składników. Gotować i mieszać, aż galaretka się stopi; przykryć i przechowywać w lodówce 4-1 / 2 łyżeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Pokrój każdą polędwicę wzdłuż w ciągu 1/2 cala. na dole.
3
Umieść w dużej plastikowej torebce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
4
Dodać pozostałą mieszaninę galaretki. Zamknąć i przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
5
Umieścić mięso w 9-in. kwadratowe naczynie do pieczenia; wyrzucić marynatę. W misce połącz jabłko, bułkę tartą, seler, pekan i zastrzeżoną mieszankę galaretki. Łyżka mieszanka jabłko dół centrum polędwic; zabezpieczyć wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować La Celian Elite Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
La Celia Elite Malbec
Złożone aromaty, w których wyróżniają się czerwone i soczyste owoce, z eleganckim wkładem kwiatowym i świeżymi ziołami.Starzenie się w dębu osiągnęło w tym winie wykwintne połączenie dominujące w owocach. W ustach znajduje się surowe wejście i duża długość. W ustach taniny są miękkie i jedwabiste. Idealny do picia z deską z kozim serem, zawiera prażoną szczepionkę, humitę, pieczone warzywa, gruszki w malbecu.