Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane

Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane
Need a dairy free main course? Nadziewane polędwiczki wieprzowe może być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 788 kalorii, 54g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz galaretkę jabłkową, tartą jabłkę, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe faszerowane 2 w 1, Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane, oraz Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Szpinakiem.

Instrukcje

1
W małym rondlu połącz pierwsze pięć składników. Gotować i mieszać, aż galaretka się stopi; przykryć i przechowywać w lodówce 4-1 / 2 łyżeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Pokrój każdą polędwicę wzdłuż w ciągu 1/2 cala. na dole.
3
Umieść w dużej plastikowej torebce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
4
Dodać pozostałą mieszaninę galaretki. Zamknąć i przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
5
Umieścić mięso w 9-in. kwadratowe naczynie do pieczenia; wyrzucić marynatę. W misce połącz jabłko, bułkę tartą, seler, pekan i zastrzeżoną mieszankę galaretki. Łyżka mieszanka jabłko dół centrum polędwic; zabezpieczyć wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Skropić sokiem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Przykryć i piec w temperaturze 375° przez 30 minut lub aż termometr do mięsa wskaże 160°. Wyrzuć wykałaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować La Celian Elite Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
La Celia Elite Malbec
La Celia Elite Malbec
Złożone aromaty, w których wyróżniają się czerwone i soczyste owoce, z eleganckim wkładem kwiatowym i świeżymi ziołami.Starzenie się w dębu osiągnęło w tym winie wykwintne połączenie dominujące w owocach. W ustach znajduje się surowe wejście i duża długość. W ustach taniny są miękkie i jedwabiste. Idealny do picia z deską z kozim serem, zawiera prażoną szczepionkę, humitę, pieczone warzywa, gruszki w malbecu. 
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia29
Magazyn