Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane

Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane
Nadziewane polędwiczki wieprzowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 5 porcjami. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 40g białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina. Mieszanka szalotki, czosnek w proszku, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane, Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane, oraz Polędwiczki wieprzowe faszerowane 2 w 1 dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Podgrzać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać grzyby, szalotka, tymianek, czosnek w proszku, szałwia, czarny pieprz i sól w gorącym oleju, aż płyn odparuje i grzyby i szalotki są zmiękczone, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać natkę pietruszki; gotować i mieszać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4
Wymieszać ze szpinakiem; gotować i mieszać, aż szpinak zwiędnie, o 5 protokół. Wymieszać z musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
5
Zdjąć z ognia.
6
Umieść polędwicę wieprzową na powierzchni roboczej; połóż prosciutto na polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
ProsciuttoProsciutto
7
Rozłóż mieszankę Grzybowo-szpinakową na prosciutto, pozostawiając 1/2-calową granicę ze wszystkich stron. Ciasno zwiń polędwicę wokół nadzienia i związaj ją sznurkiem kuchennym, aby zachować zamknięte.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
8
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; miejsce walcowane polędwicy w gorącym oleju. Sear, aż wszystkie strony są złotobrązowe, o 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Przenieś podsmażoną polędwicę do naczynia żaroodpornego o wymiarach 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
10
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku, 25 do 30 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (71 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Zuccardi Aluvial Altamira Malbec. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 90 dolarów za butelkę.
Zuccardi Aluvental Altamira Malbec
Zuccardi Aluvental Altamira Malbec
Głębokie odcienie czerwieni i fioletu. Złożony owocowy charakter z nutami truskawek, wiśni i śliwek, uzupełniony świeżymi ziołowymi i kwiatowymi nutami. Podniebienie ma jedwabiste wejście z żywą kwasowością, świetnymi taninami strukturalnymi i długim wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje5
Ocena Zdrowia49
Magazyn