Polędwiczki wieprzowe Doniczkowe ze słodką cebulą i jabłkiem

Polędwica wieprzowa doniczkowa ze słodką cebulą i jabłkiem może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Na 6,51 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 953 kalorie, 127g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Mieszanka mętnego jabłecznika, cebula, polędwiczki wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Podobne przepisy to Polędwica wieprzowa pieczona z koprem włoskim ze słodką cebulą, Polędwiczki Wieprzowe Ze Słodko-Kwaśną Cebulą, Złocistymi Rodzynkami I, oraz Melasa jabłkowa pieczona polędwiczka wieprzowa z batatami, jabłkami i orzechami włoskimi.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wieprzowinę doprawić koprem włoskim, solą i pieprzem, a następnie posmarować mąką.
Podgrzać kilka łyżek oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, kilka obrotów patelni, w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i brąz mięso. Zrób to w 2 partiach, jeśli rozmiar doniczki tego wymaga. W razie potrzeby użyj odrobiny oleju do drugiej partii.
Wyjmij rumiane mięso na talerz i dodaj masło do patelni. Zmniejsz trochę ogień i dodaj cebulę, jabłka, liście laurowe i szałwię. Doprawić solą i pieprzem i przykryć patelnię, aby pocić cebulę przez 12 do 15 minut, od czasu do czasu mieszając. Odkryj garnek i podnieś trochę ciepło. Gdy cebula zacznie brązowieć, dodaj calvados do garnka.
Dodaj Czas, przesuń wieprzowinę z powrotem, i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut więcej.
Podawać z gorącego garnka.