Polędwiczki wieprzowe Cordon Bleu z sosem Pieczarkowo-musztardowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wieprzowej Cordon Bleu z sosem Grzybowo-musztardowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $30.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1792g białka, 1386g tłuszczu, oraz w sumie 20324 kalorii. 202 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz polędwiczki wieprzowe, sól koszerna, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kurczak Cordon Bleu z kremowym sosem musztardowym, Kurczak Cordon Bleu Z Sosem Grzybowym, oraz Kurczak Cordon Bleu z sosem grzybowym i ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Połóż dwa plastry szynki na wewnętrznej stronie każdej polędwicy wieprzowej z masłem. Na wierzchu po dwa plastry szwajcarskiego sera.
Wymieszać 1 1/2 łyżki musztardy i twarogu w małej misce.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na wierzchu szwajcarskiego sera. Zaczynając około 1/2 cala od dołu i pozostawiając 1/2 cala po obu stronach, pociągnij dolną krawędź mięsa do góry i nad nadzieniem i zwiń do grubego cylindra, w stylu burrito. Za pomocą sznurka rzeźniczego, związać mięso do pieczęci.
Doprawić mąkę solą i pieprzem do smaku i umieścić w dużym, płytkim naczyniu do pieczenia lub ciasta. Doprawić bułkę tartą solą i pieprzem do smaku i umieścić w innym dużym, płytkim naczyniu.
Umieść jajko w trzecim dużym, płytkim naczyniu. Wieprzowinę obtoczyć w mące i otrząsnąć nadmiar. Następnie zanurz go w jajku, dbając o pokrycie wszystkich powierzchni. Na koniec zwijamy mięso w bułce tartej.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużej, bezpiecznej do pieczenia patelni na średnim ogniu. Gdy olej się mieni, polędwiczki sear ze wszystkich stron, w sumie około 7 minut.
Dodać grzyby po obu stronach mięsa.
Skropić mięso i grzyby z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i przenieść do piekarnika, aby gotować, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 63°, o 35 protokół.
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika, przenieść na talerz i namiot z folią.
Umieść patelnię na górze pieca na średnim ogniu.
Dodaj białe wino i zeskrobać patelnię drewnianą łyżką, aby poluzować rumiane kawałki.
Dodać pozostałe 1 1/2 łyżki musztardy, wraz z gęstą śmietaną i sosem Worcestershire. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej i zmniejszyć nieco, aż sos tylko pokrywa tył łyżki, ale przesunięty palec pozostawia czystą linię.
Wyrzucić sznurek z polędwicy wieprzowej, pokroić w plasterki i od razu podawać z sosem Grzybowo-musztardowym.