Polędwiczki pieprzone z polentą i sosem Puttanesca

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich,więc spróbuj polędwicy pieprzowej z Polentanem i sosem Puttanesca. Ten przepis służy 6. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka wody, steki z polędwicy wołowej, mączka kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wołowe pieprzowe z sosem grzybowym, Polędwica Wołowa Z Mięsem Pieprzowym W Sosie Portobello-Marsala, oraz Polenta Puttanesca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mąkę kukurydzianą i sól w średnim rondlu. Stopniowo dodawać wodę, stale mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, 15 minut, często mieszając.
Steki natrzeć czosnkiem, posypać pieprzem.
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj steki; gotować 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać każdy stek ponad 2/3 Puchar polenta; łyżka 1/2 Puchar SOS Puttanesca nad każdym stek.
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki.