Polędwiczki paprykowe z kremem grzybowym i pieczonymi szparagami
Papryka Crusted polędwiczki z kremem grzybowym i pieczone szparagi może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 107g białka, 86 g tłuszczu, oraz w sumie 1329 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $18.1 na porcję. Mieszanka szparagów, sól, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 26 fanów. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest świetne. Spróbuj Polędwiczki paprykowe z kremem grzybowym i szparagami, Crostini Z Polędwicy Z Papryką, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Szparagi rozłóż na małej blasze do pieczenia i oblecz oliwą z oliwek extra virgin i dopraw solą. Piecz włócznie w gorącym piekarniku do miękkości, a końce są chrupiące i lekko brązowe na brzegach, około 10 do 12 minut. Szparagi powinny pozostać jasnozielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Szparagi
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
3
Zdejmij chłód z mięsa, a następnie wlej czarny pieprz na mały talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Mięso
4
Podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w patelni nonstick na średnim lub wysokim ogniu. Gdy pali olej, naciśnij każdy stek do pieprzu płaszcz, a następnie umieścić pieprzowej stronie w dół na patelni. Podsmaż i karmelizować mięso 3 do 4 minut, włączyć i gotować 2 minuty więcej na rzadkie, 3 minuty na różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Pieprz
Stek
Mięso
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Podczas gotowania mięsa, rozgrzać małą patelnię na średnim płomieniu i stopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj grzyby i lekko podsmaż je przez 4 do 5 minut. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem, na patelnię dodajemy koniak lub brandy. Uważaj na wybuchy. Możesz dodać likier z góry pieca, a następnie zwrócić patelnię na ciepło. Zmniejsz płyn o połowę, gotując alkohol i koncentrując smak, a następnie wymieszaj śmietanę i ogrzej ją. Zmniejszyć ogień trochę i niech SOS zagęścić 2 do 3 protokół.