Polędwiczki paprykowe z kremem grzybowym i pieczonymi szparagami

Polędwiczki paprykowe z kremem grzybowym i pieczonymi szparagami
Polędwiczki paprykowe z kremem grzybowym i pieczone szparagi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1329 kalorii, 107g białka, oraz 86 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 18,1 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka grubej papryki, steki z polędwicy wołowej, liście pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczki paprykowe z kremem grzybowym i szparagami, Polędwica Wołowa Z Papryką, oraz Polędwiczki Wieprzowe Z Papryką.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Szparagi rozłóż na małej blasze do pieczenia i oblecz oliwą z oliwek extra virgin i dopraw solą. Piecz włócznie w gorącym piekarniku do miękkości, a końce są chrupiące i lekko brązowe na brzegach, około 10 do 12 minut. Szparagi powinny pozostać jasnozielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Zdejmij chłód z mięsa, a następnie wlej czarny pieprz na mały talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Podgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w patelni nonstick na średnim lub wysokim ogniu. Gdy pali olej, naciśnij każdy stek do pieprzu płaszcz, a następnie umieścić pieprzowej stronie w dół na patelni. Podsmaż i karmelizować mięso 3 do 4 minut, włączyć i gotować 2 minuty więcej na rzadkie, 3 minuty na różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Podczas gotowania mięsa, rozgrzać małą patelnię na średnim płomieniu i stopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj grzyby i lekko podsmaż je przez 4 do 5 minut. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem, na patelnię dodajemy koniak lub brandy. Uważaj na wybuchy. Możesz dodać likier z góry pieca, a następnie zwrócić patelnię na ciepło. Zmniejsz płyn o połowę, gotując alkohol i koncentrując smak, a następnie wymieszaj śmietanę i ogrzej ją. Zmniejszyć ogień trochę i niech SOS zagęścić 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
KoniakKoniak
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Łyżka sosu na mięso i podawać ze szparagami obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia62
Magazyn