Polędwiczki Nadziewane Boczkiem

Polędwiczki Nadziewane Boczkiem
Boczek zawinięte Nadziewane polędwiczki może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 302 kalorie, 31g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.61 za porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka ząbków czosnku, polędwiczki wieprzowe, śliwkowe migdały i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Nadziewane polędwiczki wieprzowe z boczkiem i sosem jabłkowo-Rieslingowym, Faszerowany dorsz zawinięty w boczek, oraz Nadziewany Boczek Zawinięty Jalps dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać wzdłużnie szczeliny przez środek każdej polędwicy w ciągu 1/2 cala. z dołu. Polędwica otwarta tak, że leży płasko; przykryć folią. Spłaszczyć do 1/2 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Usuń plastik.
3
W małej misce, połączyć ser pleśniowy, migdały, cebula, rozmaryn, czosnek i pieprz płatki w razie potrzeby. Podziel między polędwiczki. Polędwiczki zamknąć i posypać solą i pieprzem. Owiń każdy z dwoma paskami boczku; zabezpiecz wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Na dużej patelni, brązowy wieprzowina ze wszystkich stron w partiach, aż boczek jest prawie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Umieścić na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Piec w temperaturze 425° przez 8-12 minut lub do momentu, gdy termometr włożony do mięsa wieprzowego ma wartość 145°.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Odstawić na 5 minut. Wyrzucić wykałaczki przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn