Polędwiczka Wieprzowa Ze Szpinakiem

Polędwiczka Wieprzowa Ze Szpinakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej ze szpinakiem. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 23% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Przepis ten służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wieprzową, rozdarty szpinak, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać koncentrat soku żurawinowego, możesz śledzić to danie główne z Spumoni Gelato Bombe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczka Wieprzowa Faszerowana Szpinakiem, Polędwiczka Wieprzowa Faszerowana Szpinakiem, oraz Polędwiczka wieprzowa na szpinaku, papryce Piquillo i Prosciutto podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni nonstick gotować szpinak w wodzie na średnim ogniu przez 3-4 minuty lub do więdnięcia; dobrze odcedzić. W dużej misce połączyć szpinak, karczochy, parmezan i rozmaryn; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Tarty Ser Bitto (można Zastąpić Fontiną Lub Montasio)Tarty Ser Bitto (można Zastąpić Fontiną Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie, Woskowe Ziemniaki, 3/4 Funta, Obrane I Pokrojone W Kostkę O Wymiarach 1 Cala2 średnie, Woskowe Ziemniaki, 3/4 Funta, Obrane I Pokrojone W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Wyciąć wzdłużnie przeciąć środek polędwicy do 1/2 cala. z dołu. Otwórz mięso, aby leżało płasko; przykryj folią. Spłaszczyć do 1/4 cala. grubość; usunąć plastik.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Mięso posyp 1/2 łyżeczki soli; wierzch mieszaniną szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
4
Zamknąć mięso; związać sznurkiem kuchennym i zabezpieczyć końcówki wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
5
Posypać pieprzem i pozostałą solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
6
Umieścić na płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
7
Piec w temperaturze 425° przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1-1/4 Funta Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek1 Do 1-1/4 Funta Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek
8
Tymczasem w małym rondlu połączyć składniki sosu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu, bez przykrycia, przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
9
Polej mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Piec 10 minut dłużej lub aż termometr mięsa odczyta 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Do 1-1/4 Funta Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek1 Do 1-1/4 Funta Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek
11
Odstawić na 10 minut przed krojeniem. Wyrzuć wykałaczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje ulubione polędwiczki wieprzowe. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, sangiovese o średniej budowie uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne taninowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Bodega DiamAndes Grande Reserva Malbec-Cabernet. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.
Bodega DiamAndes Grande Reserva Malbec-Cabernet
Bodega DiamAndes Grande Reserva Malbec-Cabernet
Czysty, głęboki i jasny rubinowy kolor. Aromaty czerwonych jagód i nut wiśni ukazujące intensywność i świeżość. Doskonała struktura, pełne taniny o dojrzałych owocowych smakach, aksamitne i bardzo dobrze wyważone.Mieszanka: 75% Malbec, 25% Cabernet-Sauvignon
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn