Polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowym

Polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowym
Polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowym wymaga około 50 minut od początku do końca. Przepis ten służy 3. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 27g białka, oraz 10g tłuszczu. Tylko nielicznym bardzo podobało się to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, musztardę dijon, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, można śledzić to danie główne z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy obejmują Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Musztardowym, Polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowym klonowym, oraz Polędwiczka wieprzowa w sosie miodowo-musztardowym.

Instrukcje

1
Ułożyć wieprzowinę na wysmarowanym stojaku na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 40-45 minut lub aż termometr mięsa odczyta 160°-170°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
4
W międzyczasie połącz mąkę, mleko i miętę w małym rondlu do zmieszania. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 2 minuty. Wymieszać z musztardą i bulionem; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Ubić śmietaną i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około

Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, sangiovese o średniej budowie uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne taninowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Arcane Cellars Pinot Noir Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Arcane Cellars Pinot Noir Blanc
Arcane Cellars Pinot Noir Blanc
Produkowany z naszych własnych winorośli w Winnicy Wheatland, ten suchy" biały " Pinot Noir jest produkowany przez wyciskanie całych winogron Pinot Noir bezpośrednio po zbiorach. Powstałe wino ma intensywne aromaty kwiatowe wiciokrzewu, nektaryny i gardenii oraz smaki melona spadzistego, białych brzoskwiń i deszczowej wiśni. Wino ma bogate, kremowe odczucie w ustach, ale kończy się czysto, z nutami mokrego kamienia i chrupiącą flinty mineralnością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia16
Magazyn