Polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowym
Polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowym wymaga około 50 minut od początku do końca. Przepis ten służy 3. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 27g białka, oraz 10g tłuszczu. Tylko nielicznym bardzo podobało się to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, musztardę dijon, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, można śledzić to danie główne z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy obejmują Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Musztardowym, Polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowym klonowym, oraz Polędwiczka wieprzowa w sosie miodowo-musztardowym.
Instrukcje
Ułożyć wieprzowinę na wysmarowanym stojaku na patelni do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 40-45 minut lub aż termometr mięsa odczyta 160°-170°.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
W międzyczasie połącz mąkę, mleko i miętę w małym rondlu do zmieszania. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 2 minuty. Wymieszać z musztardą i bulionem; zdjąć z ognia.
Ubić śmietaną i pieprzem.
Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Malbec i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, sangiovese o średniej budowie uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne taninowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Arcane Cellars Pinot Noir Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Arcane Cellars Pinot Noir Blanc]()
Arcane Cellars Pinot Noir Blanc
Produkowany z naszych własnych winorośli w Winnicy Wheatland, ten suchy" biały " Pinot Noir jest produkowany przez wyciskanie całych winogron Pinot Noir bezpośrednio po zbiorach. Powstałe wino ma intensywne aromaty kwiatowe wiciokrzewu, nektaryny i gardenii oraz smaki melona spadzistego, białych brzoskwiń i deszczowej wiśni. Wino ma bogate, kremowe odczucie w ustach, ale kończy się czysto, z nutami mokrego kamienia i chrupiącą flinty mineralnością.