Polędwiczka wieprzowa z salsą ananasową
Jeśli masz około 1 godzina do spędzenia w kuchni polędwiczka wieprzowa z salsą ananasową może być spektakularna bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu. Za 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 42 powie, że trafił w sedno. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką paprykę, musztardę dijon, polędwiczki wieprzowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia ogromny wynik spoonacular 90%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Polędwiczka wieprzowa z salsą ananasową, Polędwiczka wieprzowa Jerk z salsą ananasową, oraz Polędwiczka Wieprzowa Jerk Z Salsą Ananasową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Wyłóż płytką brytfannę folią aluminiową.
Umieść wieprzowinę na brytfannie.
Połącz 3 łyżki brązowego cukru, musztardy i imbiru w misce; posmaruj wieprzowinę.
Piecz w nagrzanym piekarniku, aż soki będą klarowne, a termometr do mięsa wskaże 160 stopni F (71 stopni C), około 35 do 40 minut.
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
Połącz ananasa, paprykę, zieloną cebulę, kolendrę i 1 łyżkę brązowego cukru w misce.
Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Pinot Noir, Malbec i Sangiovese to świetny wybór na polędwiczki wieprzowe. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwych sangiovese uzupełnia mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne garbnikowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Ma 4,3 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir]()
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
Nasze MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir otwiera się aromatami lawendy i boysenberry, które ustępują miejsca smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabiste odczucie w ustach, otoczone subtelnymi nutami dębu z beczki.