Polędwiczka wieprzowa z salsą ananasową

Polędwiczka wieprzowa z salsą ananasową
Jeśli masz około 1 godzina do spędzenia w kuchni polędwiczka wieprzowa z salsą ananasową może być spektakularna bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu. Za 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 42 powie, że trafił w sedno. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką paprykę, musztardę dijon, polędwiczki wieprzowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia ogromny wynik spoonacular 90%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Polędwiczka wieprzowa z salsą ananasową, Polędwiczka wieprzowa Jerk z salsą ananasową, oraz Polędwiczka Wieprzowa Jerk Z Salsą Ananasową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Wyłóż płytką brytfannę folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść wieprzowinę na brytfannie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Połącz 3 łyżki brązowego cukru, musztardy i imbiru w misce; posmaruj wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MusztardaMusztarda
ImbirImbir
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piecz w nagrzanym piekarniku, aż soki będą klarowne, a termometr do mięsa wskaże 160 stopni F (71 stopni C), około 35 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
5
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
6
Połącz ananasa, paprykę, zieloną cebulę, kolendrę i 1 łyżkę brązowego cukru w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Brązowy CukierBrązowy Cukier
AnanasAnanas
KolendraKolendra
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina

Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec i Sangiovese to świetny wybór na polędwiczki wieprzowe. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwych sangiovese uzupełnia mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne garbnikowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Ma 4,3 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
Nasze MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir otwiera się aromatami lawendy i boysenberry, które ustępują miejsca smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabiste odczucie w ustach, otoczone subtelnymi nutami dębu z beczki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn