Polędwiczka Wieprzowa Klonowa

Polędwiczka Wieprzowa Klonowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej glazurowanej klonem. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis serwuje 4 i kosztuje $1.91 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 7G tłuszczu i w sumie 271 kalorii. Przynosi ci smak domu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka polędwiczek wieprzowych, octu jabłkowego, potartej szałwii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 69%, co jest dobre. Klon Jabłkowy Polędwica Wieprzowa Glazurowana, Klon Jabłkowy Polędwica Wieprzowa Glazurowana, oraz Polędwiczka Wieprzowa Z Pieczonym Klonem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Pocierać wieprzowinę szałwią. Na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania brązowa wieprzowina na maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Umieść w wyłożonej folią brytfannie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
W międzyczasie do glazury ubij syrop, ocet i musztardę w małej misce, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać na tę samą patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1-2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Posmaruj wieprzowinę 1 łyżką glazury; piec przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
7
Posmaruj kolejną łyżką glazury; piec 3-5 minut dłużej lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Posmaruj pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
9
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.

Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec i Sangiovese to świetny wybór na polędwiczki wieprzowe. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwych sangiovese uzupełnia mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne garbnikowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 67 dolarów za butelkę.
Kwiaty Widok Na Morze Ridge Estate Pinot Noir
Kwiaty Widok Na Morze Ridge Estate Pinot Noir
Ciemnoczerwony kolor z ceglaną obwódką. Aromaty są kwiatowe i owocowe dominujące składające się z malin i wiśni bing z subtelnyminuty cedru, ziela angielskiego i anyżu. Cały element klastra zapewnia pikantność na podniebieniu z gładką teksturą iślady mineralności, które prowadzą do utrzymującego się wykończenia napędzanego kwasem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn