Polędwiczka Wieprzowa Dijon Z Sosem Śmietanowym Koniakowym

Polędwiczka Wieprzowa Dijon Z Sosem Śmietanowym Koniakowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej Dijon z sosem śmietanowym koniakowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 761 kalorii, 32G białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.18 za porcję. Jeśli masz sól i mielony pieprz, koniak, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schab z kością w sosie Dijon, Schab Z Kremowym Sosem Jogurtowym Dijon, oraz Schab Z Dijon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Wyjmij wieprzowinę z lodówki i pozostaw 10 minut, aby zbliżyć je do temperatury pokojowej.2 Trim tłuszczu off kotlety, slather oleju po obu stronach 3 sól i pieprz po obu stronach.4 Pat musztardy po obu stronach, aby utworzyć "crust".5 smażyć olej i masło na patelni, aż pojawią się małe bąbelki na średnim ogniu 6
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj kotlety, niech skwierczą, obracając się, gdy biały w połowie góry, po odwróceniu i wszystkie są białe po bokach, włożyć do piekarnika nagrzanego do 425F, aż temperatura wewnętrzna wyniesie co najmniej 71°. 7 dodaj drobno posiekaną szalotkę do patelni, aż będzie miękka, a następnie dodaj koniak, skrobanie dna patelni, aby uwolnić "kawałki", gdy koniak zmniejszy się, dodaj śmietanę.8 zmniejszyć ogień do niskiej i dodać sól i pieprz do smaku, i pozwolić SOS zagęścić -.9 podawać na wieprzowinie 10 cieszyć się z pieczonych w piecu ziemniaków ziołowych i miodem szkliwione marchewki.11 parowanie wina-ostry zimno Sumac Ridge Guwertztraminer.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
KoniakKoniak
śmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówkiśmietanka Kremówka, Plus 1/3 Szklanki Schłodzonej śmietanki Kremówki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
SumakSumak
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia13
Magazyn