Polędwica Z Patelni Na Słodko

Polędwica Z Patelni Na Słodko
Sweet polędwica Skillet może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 27g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.02 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, miód, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okłady z polędwicy na gorąco z serem pleśniowym, Polędwica Zapiekana Ze Słodkim Sosem Balsamicznym, oraz Sweet n Sour polędwica Stir-Fry z Ranczo puree ziemniaczanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników i 2 łyżeczki mielonego czosnku w dużej plastikowej torbie do zamrażarki z zamkiem błyskawicznym; dodaj wołowinę. Uszczelnij i wstrząśnij, aby pokryć. Chill 30 minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Smażyć Pozostałe 1 łyżeczka mielonego czosnku w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać mieszaninę wołowiny; gotować na średnim ogniu 3 do 5 minut lub do pożądanego stopnia doneness. (Nie rozgotować lub wołowina będzie palić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Podawać z ryżem i warzywami, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Groszek Goya®Groszek Goya®

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn