Polędwica z indyka Supreme
Polędwica z indyka Supreme to danie główne dla 4 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis ma 274 kalorie , 41 g białka i 9 g tłuszczu na porcję. Za 3,41 USD za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 25 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, zagęszczonego kremu z rosołu z kurczaka, zielonej cebuli i wody. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 26% . Ta ocena nie jest tak imponująca. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Cranberry Supreme Jell-O , Italian Supreme Grilled Cheese i The Belgian Supreme Ice Cream .
Instrukcje
Na dużej patelni zrumień indyka na maśle.
Dodaj cebulę i smaż przez 1–2 minuty.
Wymieszaj zupę z wodą i zalej nią indyka. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 170°.