Polędwica Z Dziczyzny Wolno Prażona Z Dodatkiem Przypraw
Polędwiczki z dziczyzny wolno Prażone z dodatkiem przypraw to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 65g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 12,71 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka masła, pieprzu, mielonej kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis od Serious Eats ma 321 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Polędwica wieprzowa natarta przyprawą z Ratatouille, Schab pieczony z przyprawami, oraz Polędwica wieprzowa natarta przyprawą z dynią Żołędziową.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 149°. wytrzyj dziczyznę ręcznikami papierowymi i umieść na stojaku w obramowanym arkuszu podkładowym.
Połącz sól, pieprz, ancho chili, kolendrę, cumni, cukier i espresso w małej misce. Rub równomiernie na mięso. Piecz dziczyznę, aż środek zarejestruje 49° na natychmiastowym termometrze odczytu dla średnio rzadkich lub 130 ° F dla średnio dobrze.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Natychmiast rozgrzać olej w dużej patelni o ciężkim dnie na dużym ogniu, aż do palenia.
Dodać dziczyznę i masło i gotować, obracając aż wszystkie boki są równomiernie rumiane, o 4 protokół łącznie. Wróć do stojaka, namiotu z folią i pozostaw 15 minut. Pokroić i podać.