Polędwica Z Dziczyzny Wolno Prażona Z Dodatkiem Przypraw

Polędwica Z Dziczyzny Wolno Prażona Z Dodatkiem Przypraw
Polędwiczki z dziczyzny wolno Prażone z dodatkiem przypraw to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 65g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 12,71 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka masła, pieprzu, mielonej kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis od Serious Eats ma 321 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Polędwica wieprzowa natarta przyprawą z Ratatouille, Schab pieczony z przyprawami, oraz Polędwica wieprzowa natarta przyprawą z dynią Żołędziową.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 149°. wytrzyj dziczyznę ręcznikami papierowymi i umieść na stojaku w obramowanym arkuszu podkładowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Połącz sól, pieprz, ancho chili, kolendrę, cumni, cukier i espresso w małej misce. Rub równomiernie na mięso. Piecz dziczyznę, aż środek zarejestruje 49° na natychmiastowym termometrze odczytu dla średnio rzadkich lub 130 ° F dla średnio dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
DziczyznaDziczyzna
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Natychmiast rozgrzać olej w dużej patelni o ciężkim dnie na dużym ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać dziczyznę i masło i gotować, obracając aż wszystkie boki są równomiernie rumiane, o 4 protokół łącznie. Wróć do stojaka, namiotu z folią i pozostaw 15 minut. Pokroić i podać.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn