Polędwica Wołowa Z Ziołami
Herb Crusted polędwica wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i דל פחמימות,zny przepis służy 8 i kosztuje $4.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Wiele osób robiło ten przepis, a 134 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz liście tymianku, grubą sól, liście rozmarynu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba panko, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelowe Jabłko Crisp jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Ziołami, Polędwica wołowa z boczkiem i ziołami, oraz Polędwica wołowa z polędwicą z ziół i ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 260°. włączyć mały koniec wołowiny pod około 6 cali. Zawiąż obróconą pod spodem porcję wołowiny sznurkiem kuchennym w odstępach około 1,5 cala.
Wołowinę ułożyć na płytkiej patelni.
Pędzel z musztardą. W małej misce, wymieszać bułkę tartą i pozostałe składniki. Mieszankę okruchów chleba pokroić na wołowinę pokrytą musztardą, delikatnie naciskając. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części wołowiny.
Piec odkryte 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Piec 30 minut dłużej lub do termometru czyta 57° lub150. przykryć luźno folią; odstawić 20 minut lub do termometru czyta145 (średnio rzadko) lub160 (średnio).
Usuń sznurek z wołowiny przed rzeźbieniem.
Dekoruj gałązkami rozmarynu.