Polędwica wołowa z ziemniakami Yukon Gold, cebulą peklowaną Chili i chrzanem
Polędwica wołowa z ziemniakami Yukon Gold, cebulą suszoną Chili i chrzanem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 22g białka, oraz 27 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, polędwicę wołową, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tłuczone ziemniaki Yukon Gold z masłem chrzanowym, Zapiekanka ziemniaczana Yukon Gold z chrzanem, Gruyere i słodką cebulą, oraz Latki z ziemniaków i topinamburu Yukon Gold z majonezem jabłkowo-chrzanowym i Taramasalatą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować cebulę, połącz pierwsze 6 składników w misce; dobrze Wrzuć.
Odstawić 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Aby przygotować ziemniaki, połączyć ziemniaki, olej, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu w misce i dobrze wrzucić do herbu. Ułóż plastry ziemniaków w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut. Obróć plastry ziemniaków nad, i piec dodatkowe 20 minut lub do miękkości i lekko rumiane.
Aby przygotować śmietanę chrzanową, połączyć śmietanę, mleko i chrzan; przykryć i schłodzić.
Przygotować grill lub rozgrzać piekarnik do 45
Polędwicę natrzeć 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Umieścić polędwicę na ruszcie lub patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania i grillować lub piec w temperaturze 450 przez 20 minut lub aż termometr mięsa zarejestruje 145 (średnio Rzadki) lub 160 (średni), obracając co 5 minut.
Odstawić 5 minut; pokroić na 8 plastrów.
Cebulę odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 1 łyżkę marynaty; wrzucić marynatę z rukolą.
Ułóż 2 plastry polędwicy, 1 szklanka ziemniaków, 1/2 szklanki mieszanki rukoli i 1/4 szklanki cebuli na każdym z 4 talerzy; skrop każdą porcję z około 2 1/2 łyżki śmietany chrzanowej, a na wierzch z 1 goleniem sera.