Polędwica wołowa z Wasabi-krem czosnkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy z rostbefu z kremem Wasabi-czosnek. Jedna porcja zawiera 826 kalorii, 39g białka, oraz 72 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.56 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz polędwicę wołową, wasabi, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica wołowa z czosnkiem i rozmarynem, Polędwica Wołowa Z Czosnkowym Masłem Ziołowym, oraz Czosnek ziołowy polędwica wołowa pieczona w kremowym sosie chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Make Wasabi-Krem Czosnkowy
Połączyć śmietanę i czosnek w rondlu i gotować na średnim ogniu, aż zmniejszy się do 1 szklanki, często mieszając, o 15 protokół.
Ubić wasabi i gotować przez 1 minutę, zdjąć z ognia. Doprawić do smaku solą.
Wołowinę polać oliwą z oliwek.
wymieszać cukier i sól. Przetrzyj tę mieszaninę na górze i bokach(nie na dole) wołowiny.
Ułożyć na blasze do pieczenia i wstawić do nagrzanego piekarnika. Upewnij się, że dno nie jest przetarte.
Pieczeń, aż termometr włożony do centrum rejestry 49° na rzadkie.
Wyjąć z piekarnika; odstawić na 10 minut.
Usuń ciągi. Podgrzać sos na średnim ogniu.
Wołowinę pokroić w grube plastry; podawać z sosem.