Polędwica wołowa z sosem śmietanowo-musztardowym

Polędwica wołowa z sosem śmietanowo-musztardowym
Polędwica wołowa z sosem musztardowo-estragonowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś steki z polędwicy wołowej, wino, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Musztardą Pełnoziarnistą I Sosem Estragonowym, Musztarda-Estragon Polędwica Wołowa, oraz Pieczona polędwica wołowa z sosem estragonowym Cornichon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Steki posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Dodaj steki na patelnię; gotować 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj wytrawne białe wino, cukier i musztardę Dijon na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe WinoWytrawne Białe Wino
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Zdjąć z ognia. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli, śmietany i posiekanego estragonu. Łyżka sosu na ciepłe steki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Dekoruj gałązkami estragonu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn