Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina
Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, majeranek, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest dobre. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Sosem Z Czerwonego Wina, Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina, oraz Polędwica wołowa z sosem pieczarkowym z czerwonego wina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim tłuszczu z polędwicy; złożyć pod 3 cale małego końca. Wiązać polędwicę sznurkiem w odstępach 2-calowych.
Połącz Wino i następne 6 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj polędwicę do worka i uszczelnij. Marynować w lodówce 2 godziny, obracając od czasu do czasu.
Usuń polędwicę z worka, zastrzegając marynatę. Odcedzić marynatę; wyrzucić ciała stałe i odstawić marynatę na bok. Przykryj duży holenderski piekarnik sprayem do gotowania; umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Dodaj polędwicę, i gotować 2 protokół ze wszystkich stron lub aż rumiane.
Umieść polędwicę na stojaku pokrytym natryskiem do gotowania; umieść stojak na patelni do pieczenia. Włóż termometr do najgrubszej części polędwicy.
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut lub aż termometr zarejestruje 140 (rzadko) do 160 (średnio).
Polędwicę umieścić na półmisku; przykryć folią aluminiową.
Usuń ciąg przed krojeniem.
W misce umieścić skrobię kukurydzianą. Stopniowo dodać 1/4 Puchar zastrzeżone marynaty, mieszając z trzepaczką drucianą; odstawić.
Miejsce pozostałe zastrzeżone marynaty w holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia i gotować 2 protokół.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelnię; doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając.