Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina

Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina
Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, majeranek, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest dobre. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Sosem Z Czerwonego Wina, Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina, oraz Polędwica wołowa z sosem pieczarkowym z czerwonego wina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trim tłuszczu z polędwicy; złożyć pod 3 cale małego końca. Wiązać polędwicę sznurkiem w odstępach 2-calowych.
2
Połącz Wino i następne 6 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Dodaj polędwicę do worka i uszczelnij. Marynować w lodówce 2 godziny, obracając od czasu do czasu.
4
Usuń polędwicę z worka, zastrzegając marynatę. Odcedzić marynatę; wyrzucić ciała stałe i odstawić marynatę na bok. Przykryj duży holenderski piekarnik sprayem do gotowania; umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
5
Dodaj polędwicę, i gotować 2 protokół ze wszystkich stron lub aż rumiane.
6
Umieść polędwicę na stojaku pokrytym natryskiem do gotowania; umieść stojak na patelni do pieczenia. Włóż termometr do najgrubszej części polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
7
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut lub aż termometr zarejestruje 140 (rzadko) do 160 (średnio).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Polędwicę umieścić na półmisku; przykryć folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
9
Odstawić na 10 minut.
10
Usuń ciąg przed krojeniem.
11
W misce umieścić skrobię kukurydzianą. Stopniowo dodać 1/4 Puchar zastrzeżone marynaty, mieszając z trzepaczką drucianą; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
12
Miejsce pozostałe zastrzeżone marynaty w holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
13
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej na patelnię; doprowadzić do wrzenia i gotować 1 minutę lub aż lekko zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
14
SOS podawać z polędwicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn