Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina

Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Ten przepis służy 8. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka świeżo popękany pieprz, szalotka, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Sosem Z Czerwonego Wina, Polędwica wołowa z sosem pieczarkowym z czerwonego wina, oraz Polędwica wołowa z sosem z czerwonego wina i szpiku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. W razie potrzeby przyciąć tłuszcz z wołowiny. Włącz mały koniec wołowiny poniżej około 6 cali. Wiązać część odwróconą sznurkiem w odstępach około 1 1/2 cala.
Umieścić w płytkiej patelni do pieczenia.
Posypać solą i popękanym czarnym pieprzem. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby wskazówka znajdowała się w środku najgrubszej części wołowiny.
W przypadku średnio rzadkich, pieczenie odkryte 30 do 40 minut lub aż termometr czyta 57°. przykryć luźno folią; odstawić 15 do 20 minut, aż termometr czyta 145 ° F. (temperatura będzie nadal rosnąć o 10 ° F, a wołowina będzie łatwiej rzeźbić .) Dla średnich, piec odkryte 40 do 50 minut lub aż termometr czyta150. przykryć luźno folią; odstawić 15 do 20 minut, aż termometr czyta 160 ° F.
Tymczasem, w 8-calowej patelni, stopić 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Dodać szalotki; gotować około 1 minuty, często mieszając.
Dodać wino; gotować około 4 minut, aż zmniejszy się nieznacznie. Wymieszać z bulionem.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować około 10 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się do około 1 szklanki. Ubić pozostałe 4 łyżki masła, 1 łyżkę na raz, trzepaczką do drutu. Ubić w 1/2 łyżeczki pieprzu.
Usuń sznurek z wołowiny przed rzeźbieniem.