Polędwica wołowa z sosem Pieczarkowo-czerwonym winem

Polędwiczki wołowe z sosem Pieczarkowo-czerwonym winem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 19 minut. Mieszanka szalotki, wino, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wołowa z sosem pieczarkowym z czerwonego wina, Steki z polędwicy wołowej z sosem z czerwonego wina i grzybów, oraz Polędwica wołowa w sosie grzybowym, musztardowym i czerwonym winie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Steki posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Dodaj steki na patelnię; gotować 3 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij steki z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodać grzyby i szalotki na patelni; smażyć przez 3 protokół.
Dodaj wino, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 4 minuty. Wymieszać z kurczaka Glace i pozostałą sól i pieprz; gotować przez 1 minutę lub aż Glace jest mieszany w sosie.