Polędwica wołowa z sosem Henry Bain
Polędwica wołowa z sosem Henry Bain to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 627 kalorii, 32G białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 6,17 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz polędwicę wołową, pieprz, ketchup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Polędwica Wołowa Z Sosem Henry Bain, Hickory Grillowana Wołowina z sosem Henry Bain, oraz Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego.
Instrukcje
Chutney proces w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka.
Dodać ketchup i kolejne 4 składniki, i proces aż do mieszania. Schłodzić co najmniej 2 godziny.
Wymieszać masło, sól i pieprz; natrzeć polędwicę.
Umieść na lekko nasmarowanym stojaku w patelni z żelkotem. Złóż pod 4 do 6 cali wąskiego końca polędwicy, aby dopasować się do stojaka.
Piec w 500 przez 30 do 35 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Odstawić na 15 minut przed podaniem.
Polędwiczki podawać z sosem.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Chutney majora Greya i sosu A. Steak.