Polędwica wołowa z sosem balsamicznym

Polędwica wołowa z sosem balsamicznym
Polędwica wołowa z sosem balsamicznym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 3,83 USD za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 244 kalorie, 25g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, wino porto, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica wołowa z pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, cebulą smażoną po francusku i sosem z octu balsamicznego, Makaron Z Sosem Gorgonzola I Balsamiczną Polędwicą Wołową, oraz Polędwica Wołowa Z Łatwym Sosem Balsamicznym Żurawinowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz rozmaryn, czosnek, sól i pieprz; równomiernie natrzyj polędwicę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Umieść mięso na stojaku na płytkiej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 400° przez 50-70 minut lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr mięsa powinien odczytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
5
W rondlu doprowadzić wino lub sok winogronowy i bulion do wrzenia; gotować do zmniejszenia do 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WinogronowySok Winogronowy
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodaj ocet; gotuj przez 3-4 minuty lub aż do uzyskania konsystencji sosu. Wymieszać z masłem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Podawać z polędwicą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn