Polędwica wołowa z redukcją śliwki Port-Beach

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wołowej z redukcją śliwki Port-Beach. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 19g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Mieszanka grubo mielonego pieprzu, polędwicy wołowej, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polędwica wołowa z mięsem pieprzowym Z Redukcją porcji szalotki, Steki z polędwicy wołowej z redukcją Porto i serem pleśniowym, oraz Polędwiczki wołowe z sosem porto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmarować wołowinę sprayem do gotowania; posypać równomiernie ze wszystkich stron pieprzem i 1 1/2 łyżeczki soli. Luźno przykryć wołowinę folią; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Rozgrzać dużą, ciężką patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wołowinę na patelni; gotować 2 protokół ze wszystkich stron lub aż rumiane.
Umieścić wołowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut lub aż termometr zarejestruje 128 lub do pożądanego stopnia doness.
Wyjąć z piekarnika; odstawić 15 minut.
Powrót patelni na średnim ogniu; dodać szalotki i masło do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać bulion, port, galaretka, ocet, tymianek, i rozmaryn; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 17 protokół).
Wyjąć z ognia; wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Wołowinę pokroić w poprzek na 16 plastrów.