Polędwica wołowa z redukcją śliwki Port-Beach
Need a bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne? Polędwica wołowa z redukcją śliwki Port-Beach może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 346 kalorii, 19g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka galaretki śliwkowej, szalotki, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z redukcją śliwki Port-Beach, Steki z polędwicy wołowej z redukcją Porto i serem pleśniowym, oraz Polędwica wołowa z mięsem pieprzowym Z Redukcją porcji szalotki.
Instrukcje
Lekko posmarować wołowinę sprayem do gotowania; posypać równomiernie ze wszystkich stron pieprzem i 1 1/2 łyżeczki soli. Luźno przykryć wołowinę folią; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
Rozgrzać dużą, ciężką patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wołowinę na patelni; gotować 2 protokół ze wszystkich stron lub aż rumiane.
Umieścić wołowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut lub aż termometr zarejestruje 128 lub do pożądanego stopnia doness.
Wyjąć z piekarnika; odstawić 15 minut.
Powrót patelni na średnim ogniu; dodać szalotki i masło do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać bulion, port, galaretka, ocet, tymianek, i rozmaryn; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 17 protokół).
Wyjąć z ognia; wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Wołowinę pokroić w poprzek na 16 plastrów.