Herb-and-Potato Chip-Crusted polędwica wołowa może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 770 kalorii, 44g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. Na $6.97 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz dekorację: szałwia, polędwica wołowa, panko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Ziołami, Polędwica Wołowa Z Ziołami, oraz Polędwica wołowa z boczkiem i ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Polędwiczki posypać 2 łyżeczkami. sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
3
Odstawić 30 do 45 minut.
4
Tymczasem, smażyć panko, czosnek, 1 łyżeczka. pieprz, a pozostałe 1 łyżeczka. sól w 1 łyżce. gorący olej na patelni na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do głębokiego złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Pieprz
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Ostudzić całkowicie (około 10 minut). Wmieszać chipsy ziemniaczane i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Ziemniaczane
6
Polędwicę osuszyć ręcznikami papierowymi i posypać pozostałą 1 łyżeczką. pepper. Brązowa wołowina w pozostałych 2 łyżkach. gorący olej w patelni na średnim ogniu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron (około 2 do 3 minut na stronę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Wołowina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia Do Pieczenia
7
Przenieś polędwicę do stojaka z drutu w szalce z galaretką wyłożonej folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Stojak Na Druty
Patelnia
8
Odstawić na 10 minut.
9
Rozprowadzić musztardę na polędwicy. Na wierzch i boki nacisnąć mieszankę panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda
Funtów Jeżyn (około
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
10
Piec w temperaturze 400 przez 40-45 minut lub do momentu, gdy powłoka będzie chrupiąca i termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 130 (rzadko).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
11
Odstawić na 10 minut.
12
Dekorować, w razie potrzeby.
13
Uwaga: dla średnio rzadkich polędwiczek gotować do 135; dla średnich gotować do 150.