Polędwica wołowa z pieprzem z Gremolatą

Polędwica wołowa z pieprzem z Gremolatą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.58 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 211 kalorii, 25g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli koszernej, Skórka z cytryny, popękany pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można śledzić to danie główne z Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z pieprzem w sosie sojowo-karmelowym, Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, oraz Polędwica Wołowa Pieczona Z Pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Każdy stek posmarować sprayem do gotowania; posypać równomiernie pieprzem i 1/4 łyżeczki soli.
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżeczkę oleju; zawirować do herbu.
Dodaj steki na patelnię i gotować przez 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Pozostałą 1 łyżkę oleju, pozostałą 1/4 łyżeczki soli, natkę pietruszki i pozostałe składniki połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką.