Polędwica wołowa z pieczoną na patelni gruszką
Polędwica wołowa z pieczoną na patelni gruszką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 813 kalorii, 38g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $7.4 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wino Madera, filety z polędwicy wołowej, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Spróbuj Polędwica wieprzowa pieczona w ziołach z gruszkami, Pieczona polędwica wołowa z pieczonym pieprzem i sosem z czarnych oliwek, oraz Pieczona Polędwica Wołowa Z Pieczoną Salsą Pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety posypać solą i pieprzem.
Roztopić masło z olejem na dużej patelni na średnim ogniu; dodać filety i gotować 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Usuń filety i utrzymuj ciepło.
Dodaj połówki gruszki na patelni; gotować na średnim ogniu 5 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Dodaj wino, czosnek i tymianek; gotować 5 minut lub aż połówki gruszki będą miękkie.
Usuń połówki gruszki z patelni, rezerwując mieszaninę wina na patelni.
Gotować mieszaninę wina na patelni na dużym ogniu 7 do 8 minut lub aż mieszanina zostanie zmniejszona o połowę.
Każdą gruszkę dokładnie polać serem pleśniowym.
Podawać z filetami i skropić sosem.