Polędwica wołowa z Pasternakowo-grzybowym Ragout może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 406 kalorii, 24g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $5.23 za porcję. Jeśli masz polędwicy wołowej, sól, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać wino porto można śledzić to danie główne z Szewc Portowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marynowana polędwica wołowa z karmelizowaną cebulą i Ragoutem z grzybów, Wolno pieczona polędwica wołowa z podwójnym Ragoût pieczarkowym, oraz Ragout z grzybami i pasternakiem z serową polentą.
Instrukcje
1
Aby przygotować ragout, zalać wrzątkiem porcini; odstawić na 20 minut. Przecedzić przez sito do miski; zapas płynu. Porcini drobno posiekać; podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-o
2
Stopić 2 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj 1/2 szklanki szalotki, czosnek i tymianek; gotować przez 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Dodać pasternak; gotować 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
5
Dodać pieczarki; gotować 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dodać połowę porcini i 1/2 szklanki wina; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub aż pasternak są miękkie. Wymieszać natkę pietruszki, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Odstawić; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Aby przygotować wołowinę, natrzyj 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu na polędwicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
9
Podgrzać dużą patelnię żaroodporną pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodać polędwicę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
11
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut lub aż termometr zarejestruje 140 (średnio Rzadki) lub pożądany stopień doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Umieść polędwicę na desce do krojenia; przykryj luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
13
Odstawić na 10 minut. (Temperatura polędwicy wzrośnie o 5 po staniu.)
14
Aby przygotować sos, rozpuść 1 łyżeczkę masła na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Dodaj marchew i 1/3 szklanki szalotki; podsmażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
16
Dodać reserved porcini płyn, Pozostałe porcini, 1/4 szklanki wina i bulion; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 10 protokół). Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Cienko pokroić wołowinę; podawać z ragout i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie